Световно първенство за Юноши Старша по стандартни танци в град Братислава, Словакия

На 9-ти  Септември измина първото световно първенство в категория Юноши старша възраст – стандартни танци, което се проведе в Братислава, Словакия. Представителите на КСТ Варна – Станимир Статев и Елизавета Кравец заеха почитното 23 място от 66 двойки представители на 35 страни. Гордост както и на Клуб по спортни танци Варна, така и за цяла България.
Този резултат на младите таланти на клубa е най-добрия за България в категория юноши старша възраст – стандартни танци от повече от 5  години насам.
Пожелаваме успех на всички двойки на клуба в предстоящия състезателен сезон. Другата българска двойка Иван Иванов и Сияна Хаджиева се класира на 43-то място.

Тук може да видите и цялото класиране на първенството.

Нова група по спортни танци за бъдещи шампиони

Клуб по спортни танци Варна организира нови групи за начинаещи деца на възраст между 5-12 г. Искате вашата малка прицеса да се превърне в дама или вашето малко момче в кавалер, това е точното място. Потопете се в магията на латиноамериканските и стандартни танци.
График: Вторник 18:30
Четвъртък 18:30

Групата ще бъде водена от Станимир Стоянов и Таня Йосифова – вице шампиони на Бъгария за 2017г. в категориите латиноамерикански танци и комбинация – 10 танца.
За записване: 0877856171